Fenix svijetiljke su trenutno najmanje i najsvijetlije LED-hitec-svijetiljke na svijetu!

Zaboravite sve što ste do sada mislili da znate o svjetiljkama. Fenix svijetiljke zadaju sasvim novi standard po kvaliteti izrade, korištenih materiala, veličini, potrošnji baterija, vjeku trajanja te, prvenstveno jačini svijetla.

Čistoća, jačina i boja svijetla su usporedive sa velikim halogenim reflektorima.

Sve (ukoliko nije drugačije navedeno) Fenix svijetiljke su napravljene od T6 aluminija (koristi se inače u zrakoplovstvu), podvrgnutom eloksaciji tipa III za izvanredan otpot protiv ogrebotina.

Svjetiljke su vodootporne, ukoliko nije drugačije navedeno po međunarodnom IPX-8 standardu (nepropusne na pola sata pri dubini od 3m).

Ugrađene LED diode imaju trajnost od 50 000 do 100 000 sati (ovisno o modelu), više nego što će ikome u životu trebati.

Fenix svjetiljke su vaš pouzdani partner za security, lov, ribolov, streljaštvo, kapmiranje, planinarenje i ostale outdoor i indoor aktivnosti.

TK / TA serija

 

Fenix TK / TA svjetiljke odlikuje visoka čvrstoća i otpornost. Idealne su za rad u teškim uvjetima, montažu na oružje. Rade uglavnom na CR123 ili 18650 baterije.

PD serija

 

Fenix svjetiljke PD serije odlikuje velika snaga u malom pakiranju. Rade uglavnom na CR123 baterije, te su predviđene za EDC korištenje.

LD serija

 

Fenix svijetiljke LD serije rade na AA ili AAA baterije, koje odlikuje visoka dostupnost te niska cijena. Predviđene su za EDC korištenje.

E serija

 

Fenix svijetiljke E serije odlikuje odličan odnos cijene i kvalitete. Nude poznatu Fenix kvalitetu za pristupačnu cijenu.

MC serija

 

Fenix svjetiljke MC serije namjenjene su za boravak u prirodi, kampiranje, ribolov... Glavna odlika su multifunkcionalnost i visoka efikasnost.

HP / HL serija

 

Fenix HP i HL serija su naglavne LED svjetiljke iznimno visoke kvalitete.

Oprema

 

Dodatna oprema, Filteri, Mikroprekidači... sve što vam za vašu svjetiljku treba!

© 2011 and web design by Lanterna-media d.o.o.